Wil jij langer of voller haar? Neem een haarverlening

8 december 2020

Heb jij kort haar en niet het geduld om het lang te laten groeien? Of heb je van jezelf dun haar en zou je wel eens een volle bos haar willen hebben? Kies voor een haarverlenging en creëer een hele nieuwe look.

Met hair weave heb je snel een haarverlening en/of meer volume in je haar. Het haar is Real Human Hair, waar je alles mee kan doen en wat het mooiste resultaat geeft. Wij werken met de perfecte kwaliteit haar. We hebben verschillende lengtes en diktes, zodat je zelf de gewenste hoeveelheid en lengte kan bepalen.

Gratis adviesgesprek

Wil je je haar laten verlengen? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bepalen we de gewenste kleur, lengte en dikte. Beslis je om voor een haarverlenging te gaan, dan vragen wij 50% van het totaalbedrag aan te betalen. De resterende 50% betaal je op de dag zelf.

Vind jij dit een leuk bericht?
Volg ons op sociale media!

Laatste blogberichten

De voordelen van een Botox behandeling voor je haar

De voordelen van een Botox behandeling voor je haar

We kennen allemaal wel de bekende Botox behandeling om je rimpels te verminderen. Bij onze kapsalon is er nu ook een Botox haarbehandeling om je haar te verjongen. Het vermindert het pluizen en geeft veel meer glans aan je haar. Ook krijg je er sterker haar...

KIS cursus behaald over verzorging en styling van het haar

KIS cursus behaald over verzorging en styling van het haar

Wij werken voor onze haarbehandelingen met KIS Haircare producten. In de afgelopen periode hebben wij een aantal cursussen gevolgd over de verzorging en styling lijnen van KIS, die nieuw zijn in ons assortiment. Door de cursussen zijn wij weer helemaal up-to-date...