haarwerken

Met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van een haarwerk moeten/willen dragen wil ik nu mensen helpen die voor een korte of lange periode een haarwerk nodig hebben.
Om toch in een tijd van ziek zijn zich zelf comfortabel en zekerder te laten voelen.

Introductie

Allereerst zal ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Kelly 33 jaar en woon met mijn gezin in Leiden.
Ik ben dit mooie en dankbare werk gaan doen nadat ik zelf 9 jaar gelden borstkanker heb gehad en daardoor zelf ook een haarwerk nodig had.
Toen was ik 24 jaar en opzoek naar een haarwerk wat bij mij paste, om me weer een beetje mezelf te voelen in een periode waar alles anders is en gaat zoals je gewend bent.

Ik zag al snel dat er bij mij in de buurt geen haarwerk salon was die echt bij mij paste en aan mijn wensen kon voldoen. Dat werd voor mij dus meerdere malen verder het land in om echt iets te vinden waar ik me vertrouwde zelf weer een beetje mee kon zijn.

Met mijn ervaringsdeskundigheid op het gebied van een haarwerk moeten/willen dragen wil ik nu mensen helpen die voor een korte of lange periode een haarwerk nodig hebben.

Om toch in een tijd van ziek zijn zich zelf confortabel en zekerder te laten voelen.
Ook voor mensen met dun of dunner (wordend) haar alopecia of andere haaraandoeningen sta ik volledig klaar.

Knippen

Wij kunnen u helpen

Ben jij opzoek naar een haarwerk omdat je last hebt van haaruitval en/of kaalheid door chemotherapie, alopecia, het ouder worden of stress?
Dan help ik van Hairlounge Kelly van Dam je graag om je weer te laten stralen.

Haaruitval en/of kaalheid is iets wat niemand wilt.
Een mooi haarwerk kan dan de oplossing zijn.
Ik luister graag naar jou wensen om samen tot een mooie en passende oplossing te komen.

Omdat ik het belangrijk vind om samen met jou alle tijd te nemen voor het vinden van de beste oplossing werk ik alleen op afspraak en ontvang je dan graag in onze privé salon.

Ik ben een erkend haarwerkspecialist, aangesloten bij de Anko, sectie haarwerken, de branchevereniging voor haarwerkers.
Voor een intakegesprek kan je bij mij binnen 5 werkdagen geheel vrijblijvend en kosteloos terecht.
Een afspraak maken kan via telefoonnummer 071-5414717 of boek je intakegesprek online in via onderstaande knop.

Afspraak maken

Werkwijze

Tijdens het eerste consult bespreken we je wensen.
Aan de hand daarvan en in combinatie met je haarprobleem kijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn.
In dit gesprek bespreken wij samen ook de voor-en nadelen van de haarwerken en natuurlijk het geen wat ik voor je kan betekenen.

Na het gesprek geef ik je de ruimte om er thuis nog even over na te denken.
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gelijk met mij aan de slag wilt.
Ik begeleid je gedurende het proces en als je wilt
ook daarna.
Het kan zijn dat je na het bestellen van je haarwerk toch nog twijfels hebt of dat het haarwerk niet meer nodig is.
Daarom bied ik de service om het gekozen haarwerk voor jou voor een periode van minimaal 3 tot maximaal 6 weken te reserveren.

Ben je niet in staat om naar de salon te komen omdat je bijvoorbeeld in het ziekenhuis ligt?
Dan bied ik de mogelijkheid om naar jou toe te komen.
Ik ben mobiel en kom met mijn spullen naar je toe. Onze salon ligt op 500 m van het alrijne ziekenhuis Leiderdorp en 4,5 km van het LUMC.

Knippen

Meer informatie

Hairlounge Kelly van Dam is dé expert op het gebied van diverse haarwerken. Onze toewijding aan hoogwaardige haaroplossingen heeft ons de erkenning van haarwerkspecialist opgeleverd, met een officiële aansluiting bij de ANKO. Als erkende haarwerkspecialist zijn we trots lid van de ANKO, specifiek binnen de sectie haarwerken. Deze branchevereniging vormt het kloppende hart van de haarwerkindustrie, en wij zijn verheugd deel uit te maken van deze gemeenschap. Als lid van de ANKO zijn we eveneens aangesloten bij “De Geschillencommissie,” wat betekent dat we ons inzetten voor een eerlijke en vlotte afhandeling van eventuele geschillen. Bij Hairlounge Kelly van Dam hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. Daarom delen we graag onze ‘leveringsvoorwaarden’ en ‘klachtenprocedure’ met u. Deze documenten bieden inzicht in hoe wij onze producten en diensten leveren, evenals de stappen die we volgen om eventuele klachten op een professionele manier te behandelen. Wij streven ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden en staan altijd klaar om te helpen bij al uw haarwerkwensen.

Bekijk de website van Anko
Bekijk de website van De Geschillencommisie

Leveringsvoorwaarden
Klachtenprocedure