Onze Diensten

Wij bieden verschillende diensten voor zowel mannen als vrouwen. Van jong tot oud, iedereen is welkom! Alleen even wassen en knippen of een uitgebreidere behandeling, zoals onze scheerbeurten voor mannen of onze haarverlenging of -verzorging voor vrouwen.

Knippen

Wassen en knippen
€ 27,50

De basis van elke kapsalon: wassen en knippen! Of je nou een man of vrouw bent, jong of oud, wij helpen je graag verder. Voor zowel mannen als vrouwen kost het wassen en knippen € 24,95. Voor kinderen hanteren wij andere prijzen.

Afspraak maken

Kinderen knippen
€ 13,95 / € 21,95

Onze kapsalon is kindvriendelijk. Er is speelgoed aanwezig om de kleintjes te vermaken. Voor de grotere kinderen liggen er strips en boeken. Voor een was- en knipbeurt voor een kind t/m 3 jaar betaal je slechts € 11,50. Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar betaal je € 19,50.

Afspraak maken

Baard scheren
€ 17,50

Of je nou een lange baard of een korte baard hebt, wij zorgen ervoor dat hij er weer strak en verzorgd uit komt te zien. Pak een kop koffie of een blikje fris en neem plaats in onze Mancave. Alleen je snor netjes laten maken? Prima! Dat zit bij de prijs van wassen en knippen inbegrepen.

Afspraak maken

Permanent
Vanaf € 95,00

Heb jij stijl haar en wil je krullen? Dan kun je ervoor kiezen om je haar te laten permanenten. De krullen van een permanent blijven gemiddeld zo’n drie tot vier maanden zitten. Ook kun je kiezen voor een permanent als versteviging voor je haar, zodat je geföhnde haar of watergolf langer in model blijft.

Afspraak maken

Haren kleuren
Vanaf € 34,50

Alleen even je uitgroei bij laten werken of een compleet andere kleur? Met onze mooie kleuren van KIS blazen wij weer nieuw leven in je haar.

Afspraak maken

Haarverlenging
Vanaf € 195,95

Wil je je haar laten verlengen? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Tijdens het adviesgesprek bepalen we de gewenste kleur, lengte en dikte. Beslis je om voor een haarverlenging te gaan, dan vragen wij 50% van het totaalbedrag aan te betalen. De resterende 50% betaal je op de dag zelf.

Afspraak maken Bekijk de prijslijst

Botox haarbehandeling
Vanaf € 30,00

Ben jij dat pluizige of doffe haar ook zo zat en wil je je haar verwennen met een verjongingskuur? Vanaf € 25,00 maken we voor ieder haartype een op maat gemaakte Botox behandeling. Meer weten? Lees erover in onze blog.

Afspraak maken

Keratine haarbehandeling
Vanaf € 135,00

Je pluishaar of je krullen zat? Wij bieden een niet chemische keratine behandeling aan. Dat houdt in dat je eigen krullen na 4 tot 6 maanden gewoon weer terug komen. Maar dus 4 tot 6 maanden kan genieten van natuurlijk aanvoelend, zacht haar, wat makkelijk te behandelen is.

Afspraak maken

Haarwerken

Ben je op zoek naar een haarwerk vanwege haarverlies door factoren zoals chemotherapie, alopecia, veroudering of stress?
Bij Hairlounge Kelly van Dam sta ik klaar om je te helpen stralen.
Haarverlies is iets wat niemand graag ervaart.
Een prachtig haarwerk kan een mogelijke oplossing bieden.
Wij zijn bereid om naar jouw wensen te luisteren, zodat we samen een passende en schitterende oplossing kunnen vinden. Meer weten? Lees meer over Haarwerken op onze pagina!

Afspraak maken

Extra:
Korting sparen!

Bij een minimale besteding van € 17,50 die jij bij ons uitgeeft aan onze producten en diensten ontvang je een punt. Deze punten kun je opsparen en inruilen voor leuke kortingen. Denk bijvoorbeeld aan € 5,00 korting op een product naar keuze of € 7,50 korting op een haarbehandeling.