passie en plezier

Bij Hairlounge Kelly van Dam werken we met passie en plezier voor het vak, worden de nieuwste trends op de voet gevolgd en worden ontwikkelingen op het gebied van kleuring, vaktechniek en verzorging elke dag bijgehouden. Hairlounge Kelly van Dam is de plek waar haarmode écht leeft.

Onze kapsters

 Wij werken met een professioneel en vooral leuk team. Na een hartelijk ontvangst werken wij met veel plezier en passie aan jouw (nieuwe) coupe. 

Knippen

Kelly
Allround Hairstyliste en eigenaresse, 16 jaar ervaring

Met veel passie en plezier oefen ik al 16 jaar mijn vak uit.
Wat mijn werk elke dag weer leuk maakt is dat het nooit het zelfde is en ik veel verschillende modellen knipt en styled.
Haarverlenging is ook 1 van mijn specialiteiten.
Ook kunt u bij mij terecht voor het aanmeten van een haarwerk als u met haar verlies te maken krijgt.

Afspraak maken

Jerney
ALLROUND HAIRSTYLISTE, 19 JAAR ERVARING

Wat ik het liefst doe is mensen blij maken met een totaal andere coupe. Bijvoorbeeld door haarverlenging of verdikking in te zetten waardoor de klant meer zelfvertrouwen kan krijgen door bijvoorbeeld dunner wordend of niet snel groeiend haar wat wij door middel van extensions kunnen opvullen. Maar voor alle andere coupes zowel man als vrouw bent u bij mij ook van harte welkom.

Afspraak maken

Marieta
ALLROUND HAIRSTYLISTE, 15 JAAR ERVARING

Al 15 jaar werk ik met veel plezier in het kappersvak. Creatief bezig zijn met kapsels is mijn passie. Ik haal voldoening uit mijn werk als mijn klant tevreden de deur uit gaat. Het leukste vind ik om een dame een totale metamorfose te geven, maar heren en kinderen zijn ook van harte welkom.

Afspraak maken

Jennifer
ALLROUND HAIRSTYLIST, 14 JAAR ERVARING

14 jaar lang ben ik werkzaam als kapster.
Mijn vak oefen ik met veel plezier en gezelligheid uit.
Ik hou ervan om tijdens de behandeling met mijn klant een leuk praatje te maken.
Ik ben pas tevreden als mijn klant netjes de deur uit gaat.

Afspraak maken