Over ons

Bij Hairlounge werken we met passie en plezier voor het vak, worden de nieuwste trends op de voet gevolgd en worden ontwikkelingen op het gebied van kleuring, vaktechniek en verzorging elke dag bijgehouden. Hairlounge is de plek waar haarmode écht leeft.

Onze kapsters

Wij werken met een professioneel en vooral leuk team. Na een hartelijk ontvangst werken wij met veel plezier en passie aan jouw (nieuwe) coupe.

Kelly Eigenaresse

Allround hairstyliste
14 jaar ervaring

Mijn vak oefen ik al een aantal jaren met veel plezier uit. Nu ik eigenaresse ben van Hairlounge heb ik de kans om onze dienstverlening meer uit te breiden. Haarverlenging is iets wat ik heel erg leuk vind om te doen. De blijheid van de klant en het zien van een totaal ander mens, daar haal ik veel voldoening uit.

Pamela

Allround hairstyliste
15 jaar ervaring

Op mijn 16e ben ik begonnen met het behalen van mijn kappersdiploma. Ik heb nu 15 jaar werkervaring en vind mijn vak nog steeds erg leuk. Ik maak graag een praatje met mijn klanten terwijl ik ze voorzie van een nieuw kapsel. Het leukste vind ik heren knippen en baarden scheren. Maar ook vrouwen zijn van harte welkom.

Jerney

Allround hairstyliste
17 jaar ervaring

Ik ben tien jaar werkzaam geweest bij Hair Extreme & Beauty. Nu gaat mijn carriëre verder bij Hairlounge. Mijn passie is het blij maken van mensen, vooral met lang haar. Vaak hoor je vrouwen praten dat ze bij de kapper zijn geweest en vinden dat er toch teveel van de lengte afgehaald is. Bij mij zal zoiets niet gebeuren.

Quinta

Allround hairstyliste
12 jaar ervaring

Ik ben twaalf jaar werkzaam als allround hairstyliste. ik doe mijn werk met veel plezier.
Het leukste vind ik om totale make-overs te geven.
Van bijvoorbeeld van lang naar kort of andersom met een haarverlenging.